Panimotuotteet

Kaikki oluemme ovat pastöroimattomia täysmallasoluita,
jotka valmistetaan käsin lappilaisesta pohjavedestä ja suomalaisista maltaista, ilman säilöntäaineita.

North Arctic Lager

NORTH Arctic Lager, 4,7% alk. vol.
Olit millainen sankari tahansa, voit olla varma, että pohjonen heittää eteesi pari muuttujaa. Puraise silloin Nortti. Se mitään ratkaise, mutta v*****aapa vähemmän! Napapiirin Sankarien virallinen janonsammuttaja. Hedelmäisesti kuivahumaloitu, elämän katkeroima lager. Humalat Magnum, Mosaic, Cascade.
Tarjoilulämpötila: 4-8 °C, EBC 25 • EBU 35

Czech Style Pilsner

Czech Style Pilsner, tuttavallisemmin tsekkipils, on perinteisellä tšekiläisellä keittomäskäysmenetelmällä valmistettu kultainen pilsner, jossa suomalaisen maltaan pehmeys yhdistyy Lapin veden ja tšekkiläisten Saaz-humalien raikkauteen. Laadun takaa panimomestari David Maša.

Original 1964 Lager

Original 1964 Lager on valmistettu Tornion alkuperäisen kultamitalioluen reseptin mukaisesti. Se on täysmaltainen, pehmeä ja kevyen raikas suodatettu pohjahiivaolut, jossa on runsaasti tuoksua ja makua. Laadun takaa 1960-luvun alussa reseptin luonut panimomestari Leo Andelin.

Arctic Lager

Arctic Lager on pohjahiivaolut, jossa on kesäyön keltainen väri, herkullisen maltainen runko ja rapsakka, raikkaan hedelmäinen humalointi. Arctic Lager tarjoaa maukkaan vaihtoehdon ultrasuodatettuihin bulkkilagereihin kyllästyneille oluen ystäville.

 

Tarjoilulämpötila: 4-8 °C • Alk. 4,7 % til.
Kantavierre 11 % • EBC 7 • IBU 35

Arctic Pale Ale

Tornion Panimon uuden aallon olut, perinteille kumartaen, tulevaisuuteen katsoen. Arctic Pale Ale on pintahiivaolut, jossa on ruskan punertava väri, runsaan maltainen runko ja pehmeän hedelmäisesti humaloitu jälkimaku, joka viipyy Magnum-humalien aromikkaissa kerroksissa.

 

Tarjoilulämpötila: 8-12 °C • Alk. 4,7 % til.
Kantavierre 12 % • EBC 14 • IBU 42

Arctic Stout

Arctic Stout on samettisen täyteläinen, pehmeän paahteinen ja musta kuin nokipannukahvi. Taustalla häilyvät tumman suklaan ja lakritsin aromit. Täydellinen seuralainen tumman oluen ystäville.

 

Tarjoilulämpötila: 8-12 °C • Alk. 4,2 % til.
EBC 100 • IBU 30


 

Muut alkoholijuomat

Kaikki väkevät juomamme valmistetaan käsityönä
arktisesta lappilaisesta pohjavedestä ja puhtaista suomalaisista raaka-aineista.

Piki

Piki on kunnianosoitus Perämeren tervaperinteille. Tämä täyteläinen tervalikööri on pehmeän suomalaisen viinan, Lapin veden ja aidon pohjoisen luonnontuotteen tervan herkullinen liitto. Parhaimmillaan jäähdytettynä sellaisenaan tai lämpimänä totina. Sopii erinomaisesti myös erilaisiin juomasekoituksiin.

 

Alk. 21 % til. • Sokeri 150 g/l

Noki

Noki kumartaa suomalaiselle mustalle kullalle, joka on ollut herkkusuiden kielillä jo vuosikymmeniä. Noki on salmiakkilikööri, jossa vahva, aito apteekkarin salmiakki sulautuu yhteen täyteläisen lakritsan ja pehmeän suomalaisen viinan kanssa. Parhaimmillaan jäähdytettynä sellaisenaan tai herkullisissa juomasekoituksissa.

 

Alk. 21 % til. • Sokeri  230 g/l

Monenmoista muutakin me valmistamme, mutta emme saa niistä teille kertoa,
koska rakas isänmaamme haluaa lainsäädännöllään teitä siltä tiedolta suojella.
Tutustu alkoholilakiin